Putkimies- ja LVI-työt Riihimäellä

Yli 20 vuoden kokemus erilaisista LVI-alan töistä Uudenmaan alueella. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti taloyhtiöt, rakennusliikkeet sekä yksityisasiakkaat.

Tyypillisiä töitämme ovat käyttövesiremontit, patteriverkostoremontit, lämmityslaiteremontit (mm. maalämpö- ja ilmavesilämpöpumpun asennukset) sekä putkityöt ja putkimiespalvelut.

LVI-urakointi

Meiltä saat kattavat putkimiespalvelut aina pienistä asennuksista kokonaisvaltaisen LVI-urakointiin.
Oletpa rakentamassa uutta tai korjaamassa vanhaa, saat meiltä avun niin putkitöissä kuin muissakin LVI-töissä, kuten IV-asennuksissa ja lämpöpumppujen kylmäasennuksissa.

Käyttövesi

Vesivahinkojen määrä on kasvussa talokannan vanhetessa ja putkistojen tullessa uusimisikään. Käyttövesiputkiston remontti ei ole työläs eikä kallis, kun sen tekee ajoissa.

Käyttövesiputkiston remontti on ajankohtainen 1960-1990-luvuilla rakennetuissa taloissa, sillä metallisten putkien elinikä on noin 20-30 vuotta ja muoviputkien keskimäärin 30-40 vuotta. Riski putkien rikkoutumisesta kohoaa merkittävästi 30 vuoden käytön jälkeen.

Lämpöverkko

Patteriverkostoremontti tehdään usein käyttövesiremontin yhteydessä tai muutama vuosi sen jälkeen. Komposiittiputkella uuden vesikiertoisen patteriverkoston tekeminen ja vanhan korjaaminen käy nopeasti ja siististi. Myös lattialämmitysjärjestelmistä löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin kohteisiin. Kun lämpö jaetaan huoneisiin vesikiertoisten pattereiden tai lattialämmitysputkien avulla, voidaan valita mikä tahansa lämmönlähde.

Lämmityslaite

Oletko huolissasi energian kulutuksesta? Kauhistuttaako sähkön hinnan nousu? Haluatko omalta osaltasi huolehtia luonnosta ja käyttää ympäristöystävällisempää lämmönlähdettä? Pelottaako vesivahinko? Lämmityslaiteremontti on ratkaisu huoliisi!

Kun lämpö jaetaan huoneisiin vesikiertoisten pattereiden tai lattialämmitysputkien avulla, voidaan valita mikä tahansa lämmönlähde esim. maalämpö- tai ilmavesilämpöpumppu.

Asennukset ja muut LVI-työt

Meiltä onnistuu LVI-alan asennustyöt sekä urakat Riihimäellä ja lähialueilla.

  • Ilmalämpöpumppu asennukset
  • Ilmavesilämpöpumpun asennukset
  • Maalämpöpumppu asennukset
  • Lämmityslaite asennukset
  • Lattialämmitys asennukset
  • Putkiremontit
  • LVI-urakointi
  • Vesijohtoputkiremontti
  • Patteriverkostoremontti

Käytämme asennuksissa markkinoiden parhaita ja suosimme kotimaista laatua.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ TAI SOITA ASIANTUNTIJALLE

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Jätä yhteystietosi alle sekä kerro viestillä, minkälaista apua tarvitset, niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.