PUTKIREMONTIT

LVI-urakointia Hyvinkäältä

Vältä kallis vesivahinko

Putkien uusiminen on varmin tapa välttyä ikääntyneiden putkien aiheuttamilta vuotovahingoilta. Ajoissa tehty putkiremontti on huomattavasti vaivattomampi ja edullisempi kuin laajan vesivahingon korjaustyöt. 

Toimimme pääsääntöisesti Hyvinkäällä ja sen lähialueilla, kuten Riihimäellä ja Nurmijärvellä.

Käyttövesiremontti

Käyttövesiremontti on monesti järkevin toteuttaa uusimmalla vesijohdot pintavetoina komposiittiputkella ja samalla uusia huonokuntoiset vesikalusteet. Suuremman remontin yhteydessä putket asennetaan suojaputkessa rakenteiden sisään ja huonokuntoiset viemärit kannattaa uusia samassa yhteydessä.

Lämpöverkkoremontti

Suuremman remontin yhteydessä järkevin vaihtoehto on vesikiertoinen lattialämmitys. Toinen vaihtoehto on uusia lämpöjohdot pinta-asennuksena komposiittiputkella ja tarvittaessa uusitaan myös lämpöpatterit jolloin saadaan tuotettua lämmitys energiatehokkaammin lämpöpumpulla.

Lämmityslaiteremontti

Vanha riskialtis lämmityslaite kannattaa uusia ajoissa uuteen vähemmän energiaa kuluttavaan laitteistoon. Myös vanhan hyväkuntoisen lämmityslaitteiston rinnalle voidaan asentaa edullisempi lämpöpumppulaitteisto säästämään energiakustannuksissa esim. ilmavesilämpöpumppu.

JÄTÄ PUTKIASENNUKSET AMMATTILAISILLE

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.