PUTKIREMONTIT

Putkisaneeraukset

Teetä putkiremontti ajoissa

Putkien uusiminen on varmin tapa välttyä ikääntyneiden putkien aiheuttamilta vuotovahingoilta. Ajoissa tehty putkiremontti on huomattavasti vaivattomampi ja edullisempi kuin laajan vesivahingon korjaustyöt.

Toteutamme putkiremontit omakotitalo, rivitalo ja pienkerrostalo kohteisiin. Toimimme pääsääntöisesti Hyvinkäällä ja sen lähialueilla, kuten Riihimäellä ja Nurmijärvellä.


Käyttövesiremontti on monesti järkevin toteuttaa uusimmalla vesijohdot pintavetoina komposiittiputkella ja samalla uusia huonokuntoiset vesikalusteet. Suuremman remontin yhteydessä putket voidaan asentaa suojaputkessa rakenteiden sisään ja huonokuntoiset viemärit kannattaa uusia samassa yhteydessä.

Lämpöjohdot voidaan toteuttaa pinta-asennuksena komposiittiputkella tai teräsputkella ja tarvittaessa uusitaan myös lämpöpatterit jolloin saadaan tuotettua lämmitys energiatehokkaammin lämpöpumpulla. Suuremman remontin yhteydessä järkevin vaihtoehto on vesikiertoinen lattialämmitys.

Vanha riskialtis lämmityslaite kannattaa uusia ajoissa uuteen vähemmän energiaa kuluttavaan laitteistoon esim. maalämpö- tai ilmavesilämpöpumppuun. Myös vanhan hyväkuntoisen lämmityslaitteiston rinnalle voidaan asentaa edullisempi lämpöpumppulaitteisto säästämään energiakustannuksissa.Uponor on vastuullinen ja luotettava LVI-kumppani"Erikoisosaaminen on putkiremontit"

Kimmo Suotula, LVI-urakoitsija 

"Meidän erikoisosaaminen on putkiremontit, joista kokemusta löytyy yli 20 vuoden ajalta aina omakotitalojen putkisaneerauksista kerrostalojen linjasaneerauksiin."

SAAT KOROTONTA MAKSUAIKAA JOPA 12 KUUKAUTTA

Kodin LVI-remontteihin aina vähintään 30-60 päivää korotonta maksuaikaa ja sinulle sopivan kokoinen kuukausierä.

* Santander Consumer Finance (kuva)

JÄTÄ PUTKIASENNUKSET AMMATTILAISILLE

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.