PUTKIREMONTTI

Käyttövesiputkiremontti

KÄYTTÖVESIPUTKIREMONTTI

Teemme käyttövesiremontit omakotitalo, rivitalo ja pienkerrostalo kohteisiin. Urakoimme Hyvinkään, Riihimäen ja Nurmijärven alueilla.

Käyttövesiputkiston remontti on ajankohtainen 1960-1990-luvuilla rakennetuissa taloissa, sillä metallisten putkien elinikä on noin 20-30 vuotta ja muoviputkien keskimäärin 30-40 vuotta. Riski putkien rikkoutumisesta kohoaa merkittävästi 30 vuoden käytön jälkeen.


Käyttövesiremontti tuo monia etuja

Käyttövesiremontin aikana talossa voi asua koko ajan. Vesivahinkojen määrä on kasvussa talokannan vanhetessa ja putkistojen tullessa uusimisikään. Käyttövesiputkiston remontti ei ole työläs eikä kallis, kun sen tekee ajoissa. Ajoissa tehty käyttövesiputkiremontti vie vain murto-osan vesivahingon korjaamiseen vaativasta ajasta ja rahasta.


Käyttövesiputkiremontin jälkeen:

  • Huoli vesivahingosta poistuu.
  • Juomavedestä tulee hygieenisempää.
  • Vakuutusten ikävähennykset nollaantuvat.
  • Remontin asennuksen osuuden voi hyödyntää kotitalousvähennyksenä verotuksessa.

Uponor käyttövesijärjestelmät ovat testattuja ja turvallisia

Uponor KOTI -käyttövesiremontti toteutetaan yleensä Uponor-komposiittijärjestelmällä pinta-asennuksena rakenteita rikkomatta.

Jos vanhat putket ovat muovia ja ne on asennettu suojaputkiin, voidaan remontti toteuttaa myös Uponor PEX-järjestelmällä, jolloin vanhat putket poistetaan ja uudet putket sujutetaan vanhoihin suojaputkiin.

KUUKAUSI KOROTONTA JA KULUTONTA MAKSUAIKAA

Ostorahoituksella saat joustavasti maksuaikaa ja sinulle sopivan kokoisen kuukausierän, alk. 11€/kk.

JÄTÄ PUTKIASENNUKSET AMMATTILAISILLE

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.